Op 16 oktober vond er in Manege De Ruif aan de Sloterweg een inspraakavond plaats over de herinrichting van de groenstrook aan de Sloterweg. Bewoners van de Billie Holidaystraat en het bestuur van de Vereniging Park Haagseweg waren hiervoor uitgenodigd door de Alliantie.

Op dit moment is de Sloterweg opgebroken ter hoogte van de Billie Holidaystraat en de manege. Eerder zijn al de bomen tegenover de Billie Holidaystraat gekapt. Dit alles heeft te maken met de aansluiting van de nieuwe wijk Route 1066 op de riolering. De weg zal nog tot ongeveer eind november afgesloten zijn. Daarna wordt begonnen met het planten van bomen en struiken.

Tijdens de inspraakavond heeft de Alliantie het voorlopige plan voor de herinrichting van de groenstrook getoond, waarop de bewoners konden reageren. Het plan is te zien in de afbeelding hieronder (afbeelding zichtbaar bij openen nieuwsbericht, klik op de titel); het gaat alleen om het gedeelte tussen het water en het fiets-/voetpad, de andere beplanting is al aanwezig. In het voorlopige plan worden onder andere aan het water achter de Billie Holidaystraat bomen geplant die 6 tot 10 meter hoog kunnen worden.

De aanwezige bewoners wilden met name hierover inspraak. Zij zijn bang dat zij met zulke hoge bomen geen zon in hun tuin hebben. Hun voorkeur gaat daarom uit naar bomen die maximaal 6 meter hoog worden. Deze wens is genoteerd. Andere suggesties van bewoners zijn ook genoteerd, zoals het uitbaggeren van de sloot achter de Billie Holidaystraat en het uitvoeren van een bezonningsstudie met verschillende boomhoogtes. De Alliantie neemt deze opmerkingen mee in het nieuwe plan, maar kan vanzelfsprekend geen beloftes doen.

Als er nieuwe informatie is, zal het bestuur dit laten weten.

groenstrook sloterweg

Comments  

0 #1 Lyndon 2018-03-27 09:05
I have checked your website and i've found some duplicate content,
that's why you don't rank high in google's search results, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for; boorfe's tips unlimited content

Also visit my webpage: NoahChief: https://MelodeeSee.wix.com
Quote

Add comment


Security code
Refresh