Van onze gebiedsmakelaar hebben wij de volgende twee berichten ontvangen:

  • Inspiratiebijeenkomst over Nieuwe Meer en Oeverlanden op 13 maart
  • Doe mee met de Landelijke Opschoondag op 24 maart

Inspiratiebijeenkomst over Nieuwe Meer en Oeverlanden op 13 maart

groot amsterdamse bos kaart

Onder de titel Groot-Amsterdamse Bos is in opdracht van de gemeente Amsterdam door verschillende werkgroepen gewerkt aan het inventariseren van ideeën en toekomstbeelden voor het gebied Nieuwe Meer en Oeverlanden.
In het gebied is gekeken naar mogelijk interessante invullingen voor sport en recreatie, cultuur, natuur en wonen en werken. De gemeente wil graag de uitkomsten hiervan presenteren en nodigt buurtbewoners uit om hun eigen ideeën in te brengen voor het gebied en aan te geven hoe zij het gebied waarderen en wat er beter zou moeten.

De avond vindt plaats op dinsdag 13 maart a.s. vanaf 19.30 uur in B. Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 763-a. Aanmelden is verplicht, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Meer informatie: www.amsterdam.nl/projecten/grootamsterdamsebos

Bekijk de volledige uitnodiging


Doe mee met de Landelijke Opschoondag op 24 maart

NederlandSchoon e1513678814378

Op zaterdag 24 maart is de Landelijke Opschoondag. Bewoners, verenigingen, ondernemingen, corporaties, etcetera in het hele land gaan dan gezamenlijk zwerfafval prikken. Moe van zwerfafval? Kom samen met andere bewoners zwerfvuil prikken in de wijk. De gemeente Amsterdam voorziet ons van prikmateriaal, een vuilniswagentje, koffie en een gevulde koek en helpt zelf ook mee prikken. Aanmelden kan bij het bestuur: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zie voor meer informatie: www.supportervanschoon.nl.