Onderstaand bericht ontving het bestuur van de online community Messy People.Dit is geen initiatief van het bestuur maar we wilden jullie wel graag informeren hierover. Wij vinden het erg leuk dat ook de bewoners van het ACTA-gebouw bezig zijn met duurzaamheid en dragen hier graag een steentje aan bij.


Messy People is een community die zich inzet om het imago rondom de milieu en duurzaamheid positief te veranderen en op deze wijze mensen bewuster maken van de (kritische) milieuproblematiek.

Ons eerste evenement vestigt de aandacht op het zwervend afval. Dagelijks is nog steeds ongelofelijk veel afval te vinden op straat en dit willen wij tegen gaan. Daarom organiseren wij op 4 mei een wandeltocht met verschillende routes rondom onze studenten flat ACTA, gelegen in Nieuw-West. Tijdens deze route zal afval geprikt worden door de deelnemers, hier zullen zij een uur tot anderhalf uur mee bezig zijn. Aan het einde van de wandeling zal de groep met de meest verzamelde afval beloond worden.

Tijden van de prikactie zijn: Zaterdag 4 mei, van 14:45 - 16:30

Het startpunt is vóór in de tuin bij het ACTA gebouw. Mensen kunnen via Facebook (https://www.facebook.com/events/418240455595555) zichzelf aanmelden door op 'gaan' te klikken, dan hebben wij een indicatie van hoeveel mensen komen. Voor de mensen die geen Facebook hebben, mogen zij een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarin zij kunnen doorgeven met hoeveel zij komen.

Vera Kruip en Guido Janssen

Messy People